De gezondheidsrisico’s van vitaminen voor huisdieren

Kitten benodigdheden

Als u een hond als huisdier heeft en u bent van plan een kitten mee te nemen, moet u zich bewust zijn van de mogelijke gezondheidsrisico’s die uw huisdier kan lopen.

Het is belangrijk om uw kitten goed te laten vaccineren tegen maag- en darmziekten om mogelijk fatale darmproblemen te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw huisdier zo rustig mogelijk leeft, moet u altijd met uw huisdier naar de dierenarts voor een regelmatige controle.

Het is belangrijk de gezondheid van de maag van uw huisdier in de gaten te houden, want zolang ze nog klein zijn, moeten ze worden beschermd tegen de gevaren van alledaagse stoffen zoals insecticiden en pesticiden. Als uw huisdier binnenshuis leeft, moet u ervoor zorgen dat de insecticiden en pesticiden goed worden opgeborgen en in een omheining worden geplaatst ver van de plaats waar uw huisdier verblijft.

Bedenk ook dat kittens vaak erg gevoelig zijn voor de gevolgen van het binnenkrijgen van harde giftige stoffen zoals insecticiden, dus het is belangrijk om deze buiten het bereik van uw huisdier te houden. Het is aan te bevelen om K-Y vloeistoffen aan te schaffen om de maag van de kittens rustig te houden als ze iets hebben binnengekregen dat ze niet hadden mogen hebben.

Hoewel het waar is dat kittens geen nadelige gevolgen ondervinden van het eten van kleine hoeveelheden chocolade, moet u voorzichtig zijn met het geven van chocolade aan uw huisdier als uw huisdier lijdt aan hoge bloeddruk of als uw huisdier koorts heeft. Raadpleeg uw dierenarts om te zien of er een verband bestaat tussen chocolade en de gezondheid van uw huisdier.

U moet ook heel voorzichtig zijn met de vitaminen en supplementen die u uw huisdier geeft. Dit geldt ook voor vitaminen die negatieve bijwerkingen kunnen hebben voor uw huisdier. U moet bijvoorbeeld vermijden uw huisdier vitamines te geven die ijzer bevatten. Aan de andere kant moet u oppassen dat u uw huisdier niet te veel vitaminesupplementen geeft die van lage kwaliteit zijn. U moet uw huisdier een vitamine geven die door de fabrikant is getest om er zeker van te zijn dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Een vitamine van goede kwaliteit moet het volgende bevatten:

Naast de vitaminen en mineralen die u uw huisdier geeft, moet u ook op het volgende letten:

Deze vitaminen kunnen in supplementvorm worden gekocht en moeten om de zes tot acht weken aan het dieet van uw huisdier worden toegevoegd. U moet voorzichtig zijn met de hoeveelheid voer die u uw huisdier geeft in verhouding tot de hoeveelheid beweging die u uw huisdier geeft. Als u uw huisdier voer van lage kwaliteit geeft, stelt u uw huisdier bloot aan slechte voeding en dat kan een nadelige invloed hebben op de gezondheid van uw huisdier.

Belangrijk:Als u op zoek bent naar marktdeals voor verschillende vitaminen en supplementen voor huisdieren, moet u online kijken. Het is aan te raden dat u online doorverwijst naar een deskundige wanneer u vragen hebt over de kwaliteit van vitaminen voor huisdieren.

Als u dit advies opvolgt, zult u al snel merken dat er hoogwaardige vitaminen voor uw huisdier verkrijgbaar zijn, als u ze maar zorgvuldig uitzoekt en aan het dieet van uw huisdier toevoegt.

Lees meer:

Zelfreinigende kattenbak

Kitten benodigdheden

Benodigdheden puppy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.