Hoe maak je je puppy benodigdheden?

Benodigdheden puppy

Onze dierenbenodigdheden worden verkocht bij Pets Luxury in New York City. Als uw lieve pup een zoetekauw heeft en u wilt hem/haar echt het beste geven wat u kunt, dan is dit de juiste winkel voor u! We hebben echt een geweldig assortiment van producten die perfect geschikt zijn voor uw puppy. Wij zorgen ervoor dat alle artikelen van topkwaliteit zijn en uw puppy jarenlang plezier kunnen geven en uw portemonnee tevreden houden! Als u op zoek bent naar een echt pluchen speeltje, hebben we een grote selectie kauwspeeltjes die speciaal voor puppy’s zijn gemaakt. Houdt uw puppy bezig en u bespaart geld!

Wij begrijpen alle punten die het hebben van een puppy in uw huis en zelfs uw leven kan brengen. Maar voordat u besluit een puppy mee naar huis te nemen, moet u alle puppy benodigdheden begrijpen die u nodig hebt om voorbereid te zijn. En we zullen nog meer in detail treden in elke sectie van onze hondenproducten.

Puppy Benodigdheden

Speelgoed

Kauwspeelgoed

Doggy Laarsjes

Hondenhokken

Vlooienbedden

Fleet Stix

en nog veel meer…

Speelgoed

Voor uw pup bieden we nu een ongelooflijke reeks pluche speeltjes die gemaakt zijn van duurzaam phylon gemengd met een nylon touwtje. Ze zijn veilig en ideaal voor puppies, en zelfs voor de middelgrote tot grote rassen.

Niet alleen zijn deze speeltjes extreem pluche, maar ze zijn ook nog eens supersterk waardoor ze tegen een stootje kunnen. Mocht uw puppy besluiten om te kauwen, dan zal hij waarschijnlijk een klein speeltje kauwen en niet de versterkte botten of speeltjes die hierboven staan. Als u een speeltje koopt dat uw puppy in stukjes kan kauwen, kan hij ze inslikken en een darmblokkade krijgen als hij de stukjes inslikt. De kleine stukjes bot en vezels zullen zijn darmen irriteren en kunnen ervoor zorgen dat uw puppy moet overgeven, wat tot een noodgeval kan leiden.

De beste manier om de natuurlijke kauwdrang van een puppy te “breken” is om hem kauwspeeltjes te geven waarop hij van nature kauwt. Rawhide kluiven, botten van natuurlijk rubber, en droogvoer kluiven vallen allemaal in deze categorie. Deze speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber en runderhuid, zodat uw puppy op een natuurlijke manier kan kauwen. Hij heeft ook de hele dag een voorraad van deze speeltjes bij de hand, zodat hij zich niet verveelt en geen ongeschikte dingen in huis uitkiest waar hij niet op mag kauwen. Een van de beste voordelen van het natuurlijk maken van deze speeltjes, is dat ze lang meegaan en Crate rash snel verdwijnt.

Lees meer

Zelfreinigende kattenbak
Kitten benodigdheden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.