Hond Gehoorzaamheid Scholen

Als je aan hondenscholen denkt, vraag je je misschien af welke de beste is. De scholen worden niet voor niets hondenscholen genoemd. Ze trainen honden en niet zomaar honden. Honden die agressief zijn of snel bang zijn moeten zeker niet naar een hondenschool komen. Honden die overdreven schuw of snel bang zijn kunnen bij een gedragstherapeut terecht. Zij moeten niet naar een honden gehoorzaamheidsschool worden gestuurd. Honden gehoorzaamheidsschool leert een hond hoe een sociaal en zelfverzekerd lid van de hondensoort te zijn.

Als u een Jack Russell hebt en hij is een jetrainer en is altijd onderweg en zeer hyperactief, dan moet u hem niet naar een honden gehoorzaamheidsschool sturen. Hij zou kunnen eindigen als die honden die kinderen aanvallen. Dit is niet waar honden gehoorzaamheidsscholen voor ontworpen zijn. Dikke gewatteerde muren zullen hem kalm houden en hij zal veel meer geneigd zijn te luisteren naar de commando’s die van u komen. Hij zal niet eens merken dat hij gedisciplineerd wordt. Hij zal zo gefocust zijn op het krijgen van de gewenste reactie van u, dat hij niet echt aandacht zal schenken aan wat hem gezegd wordt. Als u zich niet aan zijn schema houdt, zou hij wel eens terug kunnen vallen in zijn oude gedrag en heeft u uw tijd genomen om hem te trainen. Hij zal zich afvragen waarom hij een standje krijgt en zal gewoon in de war zijn over wat er aan de hand is. Honden gehoorzaamheidscursussen zijn er niet alleen om de hond te disciplineren. Ze bieden alternatieven voor discipline en maken hem socialer.

Wanneer moet u beginnen met de training van uw hond? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Vroeg trainen zorgt voor vroeg resultaat. U moet zo snel mogelijk beginnen met het ontwikkelen van goede gewoonten bij uw hond. Stel het niet uit omdat hij er niet meer uit wil zien als een slechte hond. Zie hem niet alleen als een zwarte doos met een bruin lint eromheen tot er iets mis mee is. Als je het niet ziet als een trainingskans begin dan onmiddellijk met het trainingsproces.

Wat kunt u doen om te voorkomen dat uw hond wegloopt en dingen najaagt die hij niet mag najagen?

Voor zeer kleine honden gebruikt u een platte halsband met gesp in mahoniekleur. De halsband wordt achter de oren van uw hond vastgemaakt met veilige riemen McGregor de nek. Coach is een goed merk van lederen halsbanden met een bijpassende leiband. Voor middelgrote tot grote honden is het gebruik van een lederen riem en platte gesp halsband training kraag aanbevolen. Leren trainingshalsbanden zijn geen goedkope optie en zullen waarschijnlijk net zo lang meegaan als uw hond. Zoals met elke halsband, controleer hem regelmatig op tekenen van schuren of beschadiging. Kleine wurghalsbanden (“penny collars”) moeten vermeden worden. Ze kunnen het strottenhoofd van uw hond beschadigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.