Ze produceren een grote verscheidenheid aan voedsel, variërend van kleine eetbare slakjes tot veel harsachtige mierenbomen. Je kunt zelfs proberen Mierenkolonie te vangen en dat mee naar huis nemen. Wees de eerste ooit die een mierenkolonie onder controle krijgt. Verzamel en selecteer je mierenvrienden door ze te selecteren op de minimap. Mierenhotel kopen

Je begint je voedsel te verzamelen. De mieren en andere kleinere organismen zijn overal! Eerst neem je wat slakken, of sorghum om je hamster te voeren en dan denk je na over vers voedsel om in het mierenhotel te doen.

mondt wat voedsel op de grond. De planten beginnen in paren uit te lopen, en tegen de schemering gaan er clusters kleine rupsen van jou naar de planten.

Je eten wordt tussen jullie gerantsoeneerd, dus je moet moeilijke keuzes maken. Gelukkig heb je je trouwe mierenvrienden. Je bent op een missie om een plaatselijke apotheker te controleren, die toevallig een soort mierenexpert is (raadpleeg je plaatselijke natuurgids).

Als je je kooi weer vult met slakken en vochtige agar, besluit je je een beetje te laten meeslepen door de patstelling. De mieren klonteren samen, en het tafereel lijkt fotorealistischer dan ooit.

Je komt een stuk dichter bij de mysterieuze apotheker, en ziet dat er iets is met die jumpion dat hem de kriebels geeft. Hij wil niet praten, maar je voelt dat hij zich waarschijnlijk zorgen maakt over jou.

$bobname’s mond is gevuld met een soort vreemde champignon stoofpot. Je vindt de kaasachtige smaak of de geur niet erg, dus slok je het zo op.

Je bent er vrij zeker van dat deze apotheker niet een soort is die een echte mier zou willen opeten. Hij lijkt nogal gedeprimeerd, als een man die weet dat hij een grote fout heeft gemaakt. Hij houdt constant iets uit zijn zak, en negeert jou.

Lees meer:

Messor barbarus

Mierenkolonie kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.