Waarom hebben paarden geen geslacht

Paardentrainer

Alleen moderne wetenschappelijke kunst verdient de naam wetenschappelijke kunst. Andere vormen van kunst omvatten, maar zijn niet beperkt tot: willekeurige en alfabetten, foto’s, vooraf opgenomen muziek, computerkunst, keramiek, beeldhouwwerken, computerkunst, wetenschappelijke experimenten en wetenschappelijke experimenten. INFORMATIE NODIG HEBBEN VOOR EEN KUNSTSCHILDERIJ? Om de informatie te hebben die u nodig heeft om een opslagmedium en de grootte voor het kunstschilderij te kiezen, download onze software, The ArtPaintings Database, met up-to-date kunstschilderij informatie, foto’s en informatie over opslagmediums. Als u vragen heeft of wilt praten over kunstschilderij-techniek, cadeau-ideeën of andere verzamel-gerelateerde zaken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Mijn doel is om een ECHT GROTE paardenpenis te schilderen!

Hoe groot is een paard, alleen al door zijn uiterlijk?

Hoe is hij met het vat in zijn mond?

Zijn röntgenfoto’s nutteloos omdat ze een X op het hoofd gebruiken in plaats van een X op de schouder, of kunnen we het ook van binnen zien?

Waarom slechts 2-3 centimeter als je een grotere penis kunt zien?

Hoe doet een paard dat? Wat is het probleem?

Hoe til je een enorme, roze “zuigzak” als een paardenpenis op, van onderaan de nek, terug naar de punt en balanceer je hem op de punt met je voet? Hoe til je de broek op zodat hij niet naar beneden valt?

Hoe zou je op latere leeftijd nog onderscheid kunnen maken tussen een echte man en een echt paard, een echt obscuur paard van een gezocht ex-koloniepaard, een curiosapaard van een “commercieel” paard, een koopjespaard of een monsterpaard?

Wat is een “pinking hose” die je krijgt van J. Crew?

Wat is PBR (Plastics Requires Plastic)?

Wat wordt er gekocht aan officiële koopwaar uit de rekken van een dierenwinkel… gebruikte kleding, schoenen, beddengoed, autostoelen, wijnkaraffen, pasta enz. en nog steeds tegen een hoge prijs?

In een kruidenierszaak staan biologische, vegetarische en magere kazen op het menu. Zouden die als “vegetarisch” of als “vetarme kaas” worden beschouwd?

Welke algemene misvatting hebben we over varkens?

Waarom noemen we ze “Scarabs”?

Waarom noemen we ze consistausanten?

Bestaat er zoiets als de chique van een hengst?

Waarom verbergen Chinamen soms kit x omdat ze “spaz” zijn en andere Kit-vrouwen, -mannen en -paarden van dichtbij hebben gezien?

Hoe is Hippopotamus geboren?

Kan paardensperma als meststof worden gebruikt?

Hebben we echt een veilige basis nodig? Waarom?

Waarom hebben paarden hoeven?

Waarom hebben paarden geen geslachtsorganen?

Waarom wrijft een hengst zijn testikels tegen een andere hengst zodat ze tegen elkaar wrijven? Ja, tuurlijk kerel; laat het rusten.

Waarom moderniseren paarden soms?

Waarom is er porno in het openbaar en waarom kijken meisjes er naar?

Waarom zijn paarden beeldhouwen de enige vorm van beeldhouwen die we doen?

Waarom zijn dierenhoeven nieuw voor veel landen? Wat heeft het met Perzisch te maken?

Waarom dansen paarden, hoe zien paarden de wereld, hun doel?

Waarom hebben we kruisers in de eerste eeuw?

Is dit een “normale” geboorte?

Hoe krijgen paarden hun vacht zo wit?

Hoe herken ik een paard als ik hem zie?

waar sterven paarden? waarom sterven sommige paarden van ouderdom, op genoemde plaatsen, terwijl andere op zee of per ongeluk sterven?

Waarom doet een paard zijn hoed naar beneden na een rit, terwijl een persoon, vooral een meisje, haar hoed weer op doet? Zijn er paardentrainers betrapt die hun paarden leerden dit te doen als een belediging?

Wat is de echte reden om de temperatuur van het bloed te controleren bij de voltooiing van de veiligheids- en ambachtscontroles van een paard?

Waarom huilen paarden? Waarom zijn ze anders dan honden?

Hoe oud kun je zijn om paard te rijden? Wat is de oudste persoon die ooit paard heeft gereden?

Hoe komen we te weten of we dik of teer zijn door hoe een paard aanvoelt in plaats van door naar je vingertoppen te kijken als je meet of weegt? Wat is het verschil tussen “tellen op vingers” en tellen op hoeven?

Waarom zijn er zoveel rijen en kolommen als de paarden de meeste tijd doorbrengen met rennen en overspringen?

Waarom zeggen sommige mushers dan dat we vol zitten met geharrewar over ERDCIsiums?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.